konzervovat potraviny krátkodobým zahřátím pod bod varu
Následující seznam je výčtem všech nalezených shod, které se pojí k výrazu konzervovat potraviny krátkodobým zahřátím pod bod varu. Více informací najdete v tabulce níže a nebo pomocí rozšířeného vyhledávání.
- (12) pasterizovat
 
Nalezené podoby
(Vše) Na a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, ↓s, t, u, v, w, x, y, z| (7) svaření | spojení zahřátím kovů (na 7) | v pořádku | 
| (10) sterilovat | konzervovat (na 10) | v pořádku | 
| (5) sadov | obec u karlových varů (na 5) | v pořádku | 
| (4) spot | angl. bod (na 4) | v pořádku | 
| (4) stip | bod ve škrobu (na 4) | v pořádku | 
| (4) stup | opěrný bod horolezce (na 4) | v pořádku | 
| (7) styčník | styčný bod soustavy (na 7) | v pořádku | 
| (6) svolta | bod obratu (italsky) (na 6) | v pořádku | 
| (5) střed | bod stejné vzdálenosti od obou konců (na 5) | v pořádku | 
| (5) střed | bod stejně vzdálený od obou konců (na 5) | v pořádku | 
| (3) sub | latinsky pod (na 3) | v pořádku | 
| (3) sub | předpona pod (na 3) | v pořádku | 
| (3) sub | předpona s významem "pod" (na 3) | v pořádku | 
| (4) skon | odchod pod kytičky (na 4) | v pořádku | 
| (6) spadat | náležet pod něco (na 6) | v pořádku |