mikrobiál. kultura k výrobě kvašeného pokrmu
Následující seznam je výčtem všech nalezených shod, které se pojí k výrazu mikrobiál. kultura k výrobě kvašeného pokrmu. Více informací najdete v tabulce níže a nebo pomocí rozšířeného vyhledávání.
- (5) zákys
Nalezené podoby
(Vše) Na a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, ↓m, n, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z(4) menu | sled pokrmů (na 4) | v pořádku |
(4) menu | pořad pokrmů (na 4) | v pořádku |
(11) monokultura | kultura jedné plodiny (na 11) | v pořádku |
(7) močická | zaniklá kultura v peru kolem roku 700 (na 7) | v pořádku |
(8) majonéza | přípravek k výrobě salátů (na 8) | v pořádku |
(7) metalit | hmota k výrobě izolantů (na 7) | v pořádku |
(5) masiv | používá se k výrobě nábytku (na 5) | v pořádku |
(10) metalurgie | nauka o výrobě kovů a slitin (na 10) | v pořádku |
(6) melasa | zbytek při výrobě cukru (na 6) | v pořádku |
(6) mastix | pryskyřice pistáciových křovin k výrobě laků (na 6) | v pořádku |
(5) mláto | zbytky vylouženého sladu při výrobě piva, sloužící jako krmivo pro dobytek (na 5) | v pořádku |