mikrobiál. kultura k výrobě kvašeného pokrmu
Následující seznam je výčtem všech nalezených shod, které se pojí k výrazu mikrobiál. kultura k výrobě kvašeného pokrmu. Více informací najdete v tabulce níže a nebo pomocí rozšířeného vyhledávání.
- (5) zákys
Nalezené podoby
(Vše) Na a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, ↓s, t, u, v, w, x, y, z(5) stout | druh svrchně kvašeného piva (na 5) | v pořádku |
(6) sousto | část pokrmu (na 6) | v pořádku |
(6) sousta | části pokrmu (na 6) | v pořádku |
(4) soté | druh pokrmu (na 4) | v pořádku |
(7) salinar | peruánská předkolumbovská kultura (na 7) | v pořádku |
(8) surovina | materiál k výrobě (na 8) | v pořádku |
(7) stearin | surovina k výrobě svíček (na 7) | v pořádku |
(5) sukus | šťáva k výrobě sirupu (na 5) | v pořádku |
(6) succus | šťáva k výrobě sirupu (na 6) | v pořádku |
(4) slad | surovina k výrobě piva (na 4) | v pořádku |
(7) stearin | látka k výrobě svíček (na 7) | v pořádku |
(8) surovina | výchozí látka k výrobě (na 8) | v pořádku |
(7) styreny | suroviny k výrobě plastů (na 7) | v pořádku |
(7) sodobar | zařízení k výrobě sodovky (na 7) | v pořádku |
(7) samovar | přístroj k výrobě čaje (na 7) | v pořádku |