mikrobiál. kultura k výrobě kvašeného pokrmu
Následující seznam je výčtem všech nalezených shod, které se pojí k výrazu mikrobiál. kultura k výrobě kvašeného pokrmu. Více informací najdete v tabulce níže a nebo pomocí rozšířeného vyhledávání.
- (5) zákys
Nalezené podoby
(↓Vše) Na a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z| (5) kumys | nápoj z kvašeného mléka (na 5) | v pořádku |
| (5) kumys | nápoj z kvašeného kobylího mléka (na 5) | v pořádku |
| (3) ale | druh svrchně kvašeného piva (na 3) | v pořádku |
| (5) stout | druh svrchně kvašeného piva (na 5) | v pořádku |
| (6) porter | druh svrchně kvašeného piva (na 6) | v pořádku |
| (8) trappist | druh svrchně kvašeného piva (na 8) | v pořádku |
| (7) kultura | kulturnost (na 7) | v pořádku |
| (7) kultura | umění (na 7) | v pořádku |
| (10) civilizace | kultura (na 10) | v pořádku |
| (7) kultura | vzdělanost (na 7) | v pořádku |
| (7) kultura | civilizace (na 7) | v pořádku |
| (6) roláda | typ pokrmu (na 6) | v pořádku |
| (5) rolka | druh pokrmu (na 5) | v pořádku |
| (5) nudle | druh pokrmu (na 5) | v pořádku |
| (6) luetin | kultura bakterií (na 6) | v pořádku |